مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: زنان در دوران بارداري ميتوانند از انواع مغزهاي گياهي مانند گردو، فندق، پسته و بادام استفاده كنند كه موجب توليد شير در آنها ميشود ولي مصرف بيش از حد آن چاق كننده است.
سيدعلي كشاورز در گفتوگو با فارس اظهار داشت: زنان شيرده در وعده ناهار از گوشت ماهي، تخممرغ، مرغ يا حبوبات همراه با نان، برنج، ماكاروني يا سيبزميني استفاده كنند.
وي گفت: همچنين زنان شيرده به عنوان نوشيدني در وعده ناهار، دوغ يا آب مصرف كنند؛ شام نيز به صورت يك وعده غذايي كامل بايد مصرف شود چرا كه يك كودك شيرخوار در طول شب نيز از خواب بيدار ميشود و شير مصرف ميكند و به همين دليل مادر بايد غذاهاي مناسب و مغذي مصرف كند تا شير به ميزان كافي توليد شود.
مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: زنان شيرده پس از مصرف شام بايد مقدار كافي ميوه و سبزي مصرف كنند؛ به دليل اينكه انواع ميوهها سرشار از مواد مغذي است كه نيازهاي بدن را تأمين ميكند.
كشاورز ادامه داد: مصرف آجيل موجب افزايش توليد شير در مادران ميشود و اگر مادران شيرده درصدد كاهش وزن هستند، بايد از مصرف تنقلات بيارزش پرهيز كنند.
وي بيان داشت: مادران شيرده بايد از مصرف انواع شيرينيها پرهيز كنند و در اين دوران ميتوانند به ميزان كافي از انواع مغزهاي گياهي مانند گردو، فندق، پسته و بادام استفاده كنند كه موجب توليد شير در مادران ميشود ولي مصرف بيش از حد آن چاق كننده است.
منبع : سلامت نيوز